YOGA PÅ FÖRETAGET

YOGA PÅ FÖRETAGET

Mer info om tjänster till företag hittar du på www.eatmovelive.se

Yoga i samband med konferens
Vi erbjuder yoga i samband med er konferens, en yoga som anpassas till ert dagens tema på konferensen och deltagarnas erfarenhet av yoga. En skön start på en kreativ dag eller ett skönt avslut efter ett par timmars sittande och intellektuell aktivering. Tillsammans skapar vi temat för yogaklassen.

Välkommen att kontakta info@yogasati.se för vidare information.

Yoga på företag
Vi erbjuder enstaka eller en stående tid för Yoga på ert företag.

Nyfiken, välkommen att kontakta info@yogasati.se för vidare information.


Yoga i samband med en hälsodag med arbetet


Vi arrangerar hela hälsodagar med föreläsningar inom hållbart arbetsliv mentalt, fysiskt och socialt och aktiviteter där yoga och mindfulness kan vara några av inslagen denna dag. Välkommen att kontakta stina@eatmovelive.se för vidare information, kika gärna även in på hemsidan www.eatmovelive.se för tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap.


YogaSati

YogaSati, drivs av Stina Dahan. Erbjuder yoga och mindfulness -  öppna klasser på studios i Malmö, kurser, retreats, föreläsningar, inspiration och individuella sessioner. Privatperson, företag, skolor  är alla välkomna!

Namaste


FÖLJ OSS GÄRNAYogaSati drivs av företaget EatMoveLive som erbjuder tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap

© Copyright. All Rights Reserved.

 webb by epafi