KURSER/ WS

KURSER/ Workshops

Kurs i Yoga Mindful

Datum: 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6 (onsdagar)

Tid kl.18.00 – 19.30

 

Innehåll:

Ibland kallas vi för huvudfotingar, de menar att vi lever våra liv från våra huvud. Dagens arbete och tempo uppmuntrar denna huvudaktivitet. Denna kurs kommer att erbjuda möjlighet att långsamma ned tempot och leva livet mer i kontakt med hela sig själv. Vi använder oss av yoga och mindfulness. Varje träff vi har tillsammans kommer påminna oss om att vi är en helhet, kropp och huvud (embodiment – förkroppsligande).

 

Varje tillfälle erbjuder mindful yoga – en yoga som är långsammare, ibland kvarhållande och vi vänder blicken från yttre alignment till inre alignment, hur upplevs positionen inifrån, vad pågår, hur påverkar det mig? Vi går från ett utifrån perspektiv till inifrån perspektiv, vi pausar, slappnar av och öppnar upp för det som är. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

 

Varje tillfälle kommer även att erbjuda mindfulness – en praktik där vi tränar medveten närvaro genom att observera yttre objekt, inre fysiska objekt och inre mentala objekt. Varje träff har ett tema och erbjuder nya möte med oss själv och de andra i gruppen. Mellan våra träffar kommer vi att lekfullt utforska vad vi kan göra med nyfunna insikter och påminnelser.

 

Vi ger huvudfotingen en kropp helt enkelt, Välkommen hem!

 

Träff 1 – Tema, Välkommen hem

Träff 2 – Tema, Språkandet, tankar är inte fakta

Träff 3 – Tema, Självkritik

Träff 4 – Tema, Self - Compassion

Träff 5 – Tema, Hero/ Zero

 

Tema för träffarna är flexibla om gruppen uttrycker andra behov eller riktningar, vi skapar tillsammans ett innehåll som är hjälpsamt för de som deltar.

Anmälan görs via My Yoga Room

Adress:

MY YOGA ROOM

Linnégatan 26 , Limhamn.

Närmsta busshållplats: Limhamn Centrum busslinje 4, 33 och 34

 

__________________________________________________________________________________________

Workshop i mindfulness

 

Datum och tid: 26/4, kl.17.30 – 19.30

 

Innehåll:

Mindfulness - En trend eller finns det något där som är riktigt hjälpsamt?

I denna workshop kommer vi fördjupa oss i mindfulness – medveten närvaro och visdom.

Vad är det, hur gör man och varför?

 

Mindfulness handlar om att vara närvarande här och nu, många gånger lever vi upptagna med att fundera över det som varit eller det som komma skall. Detta gör att vi tappar kontakten med oss själva, vår kropp och det som NU presenterar. Att ha en mental närvaro och tillgång till marginaler gör att vi oftare väljer beteende som är hjälpsamma och långsiktiga. När vi bjuder in medveten närvaro blir vi bättre på att ge oss själv det vi behöver för att må bra samt att vi tidigt kan observera när vi rör oss i en riktning som inte är till gagn för oss.

 

Genom att utöva medveten närvaro så får du insikter i hur du tar dig fram i livet och vilken bild du har av dig själv. Mindfulness är ett förhållningssätt till livet.

 

Inspireras en stund i att hitta hem till ditt hem där du bor i hela ditt liv.

Utforska, var nyfiken och upplev. Allt börjar med en PAUS…

 

Anmälan görs via My Yoga Room

Adress:

MY YOGA ROOM

Linnégatan 26 , Limhamn.

Närmsta busshållplats: Limhamn Centrum busslinje 4, 33 och 34

 

 

 

 

YogaSati

YogaSati, drivs av Stina Dahan. Erbjuder yoga och mindfulness - öppna klasser på studios i Malmö, kurser, retreats, föreläsningar, inspiration, individuella sessioner och samtal. Privatperson, företag och grupper är alla välkomna!

Namaste

 

FÖLJ OSS GÄRNA

 

 

YogaSati drivs av företaget EatMoveLive som erbjuder tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap

© Copyright. All Rights Reserved.