A DAY OFF

A DAY OFF - en miniretreat på hemmaplan

A day off erbjuder en halvdag/ heldag i bakåtlutat läge. En stunds återhämtning och fördjupning i något tema som är tänkt att inspirera i vardagen. Stunden erbjuder yoga, meditation och "föreläsning" där deltagarna bjuds in för dialog och reflektioner.

 

Tema är:

  • Stress vs återhämtning
  • Mindfulness
  • Self-Compassion
  • ACT - psykologisk flexibilitet

 

Intressant även för företag som vill bjuda in mer återhämtning och personlig utveckling för att arbeta för en stöttande, human arbetsmiljö. En stund då individen är i fokus och fördjupar sig i sitt självledarskap.

Stunden skräddarsys

 

Info om när, var, innehåll och investering kommer att finnas på denna sida

 

Varmt välkommen till en skön dag då vi lutar oss bakåt och ger oss själva en stunds återhämtning

och reflekterar över vårt varande.

 

 

 

A day off - recovery

 

Välkommen till en förmiddag då vi tränar på att luta oss bakåt och inåt i en vertikal stund.

Fokus är recovery genom Yin, restorative och mindfulness med self-compassiontema.

 

Datum: lördagen den 2/2 2019

Investeringen är 350 kr inkl.moms. Enklare fika ingår.

Antal platser är 15

Vi kommer att vara på Media Evolution, Stora Varvsgatan 6A Malmö.

 

En del ullmattor och bolster kommer att finnas på plats men har du eget är det tacksamt om du tar med det. Ha mjuka, varma kläder på, ibland kan det bli lite svalt att luta sig bakåt då vi går in i vårt återhämtande nervsystem.

 

Tänkt är att mötas i sköna positioner och meditationer för att fylla på marginalerna.

 

Vill du delta, maila info@yogasati.se, då kommer du få vidare info

(återkopplingen kan dröja två veckor då jag kommer att luta mig bakåt under jul och nyår)

 

Hoppas vi ses

Varmt välkommen!

Namaste

 

A day off - tema Mindfulness

 

Inget datum

 

Mindfulness handlar om att vara närvarande här och nu, många gånger lever vi upptagna med att fundera över det som varit eller det som komma skall.

En siffra visar att vi är någon annanstans än i NU 47% av vår vardag.

Detta gör att vi tappar kontakten med oss själva, vår kropp och det som NU presenterar. Att ha en mental närvaro och tillgång till marginaler gör att vi oftare väljer beteende som är hjälpsamma och långsiktiga.

 

När vi bjuder in medveten närvaro blir vi bättre på att ge oss själv det vi behöver för att må bra samt att vi tidigt kan observera när vi rör oss i en riktning som inte är till gagn för oss.

 

Att forska på hjärnan och vad som händer när vi utför mindfulness blir mer och mer intressant och aktuell forskning visar att medveten närvaro kan bidra till att: Minska upplevd stress, Öka din förmåga att hantera tidspress, Få ett ökat lugn och en inre stabilitet, Hitta sätt att hantera ångest och oro, Öka din förmåga att fokusera, Öka uppmärksamheten, Öka din förmåga att lyssna, Förbättra din sömn Genom att utöva mindfulness så får du också insikter i hur du tar dig fram i livet och vilken bild du har av dig själv.

 

Mindfulness erbjuder en öppenhet för det som pågår nu och är ett förhållningssätt till livet. Denna förmiddag kommer vi att fördjupa oss i mindfulness – medveten närvaro. Vad är det och hur gör man? Teori och praktik blandas och förhoppningsvis så har ni fått en djupare förståelse för vad mindfulness kan bidra till när ni lämnar kl.13.00 och kanske känner ni er även inspirerade att bjuda in ännu mera närvaro i er vardag…

 

 

A day off - Tema Self-Compassion

 

Inget datum

 

Välkomna till en stund då vi har självmedkänsla och självomhändertagandet i fokus.

Vad menas med Self-Compassion och vilka verktyg finns? Önskan är att ni får en djupare förståelse för vad Compassion kan bidra till i livet och förhoppningsvis känner ni er inspirerade att omfamna er själva ännu mer i vardagen.

 

Alla har en självkritisk röst och ibland tenderar den att ta över och förminska oss. Denna förmiddag kommer vi att fördjupa oss i teori, forskning och praktik för att bli medvetna om vad den självkritiska rösten säger och hur vi kan förhålla oss till den. Förhållningssättet är även hjälpsam när vi lider eller går igenom något som utmanar oss, vi övar på att ta hand om oss själv så som vi skulle ta hand om någon som vi verkligen älskar. När vi väl hittat denna vän inom oss själva skapas en otrolig stabilitet och ett självomhändertagande som bidrar till välmående fysiskt, mentalt och emotionellt.

 

Vi kommer att inledda förmiddagen med teori och self-compassion fokuserade meditationer och avslutningen blir restorative yoga som är en på djupet självomhändertagande yoga.

 

Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

 

 

 

 

 

YogaSati

YogaSati, drivs av Stina Dahan. Erbjuder yoga och mindfulness - öppna klasser på studios i Malmö, kurser, retreats, föreläsningar, inspiration, individuella sessioner och samtal. Privatperson, företag och grupper är alla välkomna!

Namaste

 

FÖLJ OSS GÄRNA

 

 

YogaSati drivs av företaget EatMoveLive som erbjuder tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap

© Copyright. All Rights Reserved.