COACHANDE SAMTAL

MEDVETANDEGÖRANDE SAMTAL

Ett insiktsfullt möte som medvetandegör våra invanda beteende som inte alltid är så hjälpsamma. Ett möte som tydliggör nuläget och önskat läge, vart vi vill och hur vi når dit. Beteendeförändringar som handlar om den mentala, fysiska eller sociala situationen. Upplägget för träffarna skapas tillsammans.

 

Stina är utbildad ICF-coach, diplomerad Mindfulnessinstruktör och kompletterar regelbundet med andra metoder/terapier. Fördjupning finns även inom ACT – Acceptance and Commitment therapy och Compassion. Även NLP och NVC finns med i samtalet och det som behövs mest för just den aktuella situationen/ beteendet är det som används. Metoderna tillsammans bidrar till att skapa förutsättningar för psykologisk flexibilitet och konkreta åtagande för att nå önskade förändringar.

 

Bokas via stina@eatmovelive.se

YogaSati

YogaSati, drivs av Stina Dahan. Erbjuder yoga och mindfulness - öppna klasser på studios i Malmö, kurser, retreats, föreläsningar, inspiration, individuella sessioner och samtal. Privatperson, företag och grupper är alla välkomna!

Namaste

 

FÖLJ OSS GÄRNA

 

 

YogaSati drivs av företaget EatMoveLive som erbjuder tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap

© Copyright. All Rights Reserved.