OM YOGASATI OCH STINA

YOGASATI OCH STINA G DAHAN

Ordet YogaSati betyder

Yoga – Yuj = att lägga samman, att förena - när kropp, själ och sinne är på samma ställe då uppstår yoga.

Sati = Medveten uppmärksamhet på Nuet, på vad som händer i kroppen, i sinnet och i omgivningen

 

Visionen med YogaSati är att erbjuda en plattform för återhämtning, personlig fördjupning och ökad medvetenhet/kunskap. En trygg och tillåtande mötesplats bortom filter. Tillsammans skapar vi forumet oavsett om det är en öppen klass, föreläsning, kurs eller retreat.

 

 

OM STINA

 

Kärlek till fysisk rörelse är central i mitt liv, jag har alltid varit nyfiken på att testa nya sätt att röra kroppen på och på den vägen väcktes mitt intresse för yoga för 9 år sedan. Yogan var från början ett komplement till annan träning men efter hand så har jag förstått att yoga inte är träning det är något annat, yogan ger sådan tillfredsställelse både fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan för mig är bortom ord, den är komplex och ger riktning både på och av mattan.

 

Yoga öppnade i sin tur dörren till meditationens värld som givit ytterligare en dimension i livet. Att få lära känna sinnet som så ofta styr oss omedvetet och automatiskt till olika beteende och handlingar är värdefullt och otroligt intressant.

För mig är det självklart att Yoga och meditation är en livslång relation, en dedikering som underlättar livets alla äventyr.

 

Att få undervisa yoga i grupp eller enskilt skänker sådan tillfredställelse och tacksamhet. Jag har undervisat olika träningsformer i 25 år och har även i många år varit med i Friskis&Svettis Riks utbildarteam. Det som inspirerat mig till att välja yoga är att den erbjuder en dimension till och bjuder in livskunskap som förmedlas genom rörelsen...en yogaklass blir samtidigt någon som medvetandegör och skalar av individen.

 

Jag driver även företaget EatMoveLive och arbetar med humana arbetsförhållande fysiskt, mentalt och socialt

- kika gärna in på www.eatmovelive.se

 

Yogalärarutbildning inom Hatha (100h), Vinyasa (200h), Mediyoga (100h), Yin, Restorative (150h) & Yogans filosofi (100h), påfyllning och fördjupning pågår hela tiden. Inspireras av Anusarayogans grunder och har gått några workshops inom denna yogaform.

 

Mindfulness utbildad för Mindfulnesscenter (Här och Nu, Mindfulness på arbetsplatsen, Mindfulness i skolan) och utbildning via Sverigehälsan inom mindfulnes grundat i MBSR.

 

Andra utbildningar som finns i bagaget är leg. Sjukgymnast, ICF-coach, ACT (psykologpartners och Livskompassen) och Mindful Self-Compassion samt Interpersonal Mindfulness för LevNu.

 

YogaSati

YogaSati, drivs av Stina Dahan. Erbjuder yoga och mindfulness - öppna klasser på studios i Malmö, kurser, retreats, föreläsningar, inspiration, individuella sessioner och samtal. Privatperson, företag och grupper är alla välkomna!

Namaste

 

FÖLJ OSS GÄRNA

 

 

YogaSati drivs av företaget EatMoveLive som erbjuder tjänster inom hållbart arbetsliv och hälsofrämjande ledarskap

© Copyright. All Rights Reserved.